Scan-Air is een toonaangevende producent op het gebied van ventilatie-, daglicht- en uitloopsystemen
Pluimvee special
Scan-Air: Professionals in fresh air!
Onze kernwaarden
Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie kunnen wij een passende oplossing bieden
Januari, 2020 - Beste lezer, in deze nieuwsbrief richten wij ons specifiek op de pluimveesector. En dan met name op daglichtmanagement. De voorwaarde van minimaal 3% daglicht van de stalvloeroppervlakte is hierbij van belang. Scan-Air biedt verschillende oplossingen om aan deze voorwaarde te voldoen. Tevens voldoen het dakraam en het raampaneel aan de regelgeving van KAT, QS, SKAL en MDV. Lees hieronder meer over onze daglichtsystemen.

Uitgelicht

Scan-Air daglichtsystemen
Daglicht toetreding in uw stal is noodzakelijk om te voldoen aan de hedendaagse welzijnseisen. Het licht goed verdeeld, met de juiste intensiteit bij uw dieren krijgen is hierbij van wezenlijk belang. Zo voorkomt u zoninstraling en is er toch voldoende daglicht bij uw dieren. Hiernaast ziet u een Scan-Air daglichtsysteem in de praktijk.
20190512_111337_resized

Scan-Air daglichtsystemen

Scan-Air heeft een uniek verduisteringssysteem ontwikkeld waarmee de ramen traploos van 0-100% verduisterd kunnen worden. Dit systeem werkt met geïntegreerde contra roterende lamellen waardoor alle bewegende delen beschermd zijn tegen stof en/of vocht. De lamellen zijn veer gesloten, en worden middels een handlier of motor open getrokken. Per stal wordt bekeken welk type en welke maatvoering geschikt is voor de betreffende situatie. Zodat het systeem geheel naar uw wens en volgens de gestelde eisen voor uw dieren gemaakt wordt. De Scan-Air verduisterbare dakramen en raampanelen zijn geheel vervaardigd uit kunststof en RVS, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Voor elke opening kan een passend dakraam en/of raampaneel gemaakt worden. Een standaard dakraam van 103x125 cm heeft een netto oppervlak van 1,18 m2.

Dakraam

Raampaneel

DR-SK
RP-SK

Daglichtkoker

DLK-2.0
De daglichtkoker heeft een transmissiefactor van 1,6 voor de daglichtberekening van de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) en Beter Leven (1, 2, 3 ster). De koker heeft een oppervlak van 1 m2, waardoor deze volgens de MDV voor 4 m2 telt. Dit maakt het een energiezuinig concept door de hoge isolatiewaarde en het zoveel mogelijk intact laten van de stalisolatie.
Concepten: MDV, BLK 1/2/3 ster, NSK
Agenda Scan-Air
17-3-2020 - 18-3-2020: Dutch Poultry Expo 2020 - Stand 648 (Hardenberg)
Ons ruime assortiment aan producten
Wandventiel GDK
Verduisterbaar raam RP-SK
Lichtfilters
complete inblaaskoker
Rookproducten
Kippenuitloop KU
Balk groen Scan-Air
SCAN-AIR logo
Spoorstraat 42a
5451 GB Mill, Netherlands

Tel: +31(0)485 – 453734
Mail: info@scan-air.nl
facebook linkedin website 
Balk groen Scan-Air
MailPoet